ThE bROcCOLI's HAir

My photo
A full time of Bachelor of Applied Language Studies (Honours) Malay Language for Professional Communication at Universiti Teknologi MARA.Aku dibesarkan dlm famili yang sederhana dimana ayahku mendidik supaya berusaha utk mendapatkan sesuatu.susah payah untuk mendapatkan sesuatu mengajar ak untuk terus,terus,dan terus berusaha...biar x dapat pon..kematian ibu mse kecilku membuatku untuk terus tabah..dan sekarang ak dah 20 tahun..sepanjang 20 tahun ak hidup di bumi ALLAH SWT..disitulah kisahku bermula..insan yang bernama Amin Ja'afar..

Wednesday, 29 February 2012

What a week!!!

Assalamualaikum!!

fiuhh!! tiup nafas lega =D this past few days memang terror la! nak tau story? nak ke tak? tak kisah. nak story gak. hehe!!so the end of febuary ni..tetibe aje teringat pasal bilik aku kat UiTM kuantan A406..awesome bilik ni!!


rindu sangat2 kat bilik ni..
well,bilik ni aku dan my roomate hakim musa stay bilik ni...ape yang seronok about this Bilik!! is klu tgh malam dalam sangat sejuk mcn pakai air-cond then klu tengahari mcn hell!! ahahahahahah:P


so,these are few Epic pictures la untuk tatapan korang semua..


 meja study aku ng hakim musa..


 tempat aku tampal segala nota2 jadual lah ape lah..


 books..

 yang katil bawah tuh..thats mine!!ahahaahah..kemas kan??ahaksss!!



 sape2 yang enter bilik ni tahu akan maksud di ATAS ni..

 board hakim musa...tengok la..sistematik kan?


aku akan merindui bilik ini..ahhaah..so aku aku akan melanjutkan pelajaran ijazah di UiTm shah alam..duduk lak umah sewa lagi best..so aku harap di tempat belajar aku yang baru ni dapat aku teruskan perjuangan aku..di..


jeng...jeng..this is my new place..tapi awan mcn mendung aje..ahaksss!! i just love learning here and hopefully uolsss akan gembira jugak..dan satu lagi aku teringin nak mengenggam skrol IJAZAH just like this!!


Yeahh!! mcn Yuna ex-student from UiTM shah alam..amin..:)



now,  this upcoming month harap dapat rezeki baru iaitu kawan kawan baruuuu!! and knowledge baruuuuuuu!! best best! di tempat belajar yang baru!!!
hopefully ada lagi these kinds of opportunity =D

till next post!
salam =)




2 comments:

  1. hahahahha.... best gila tidur bilik kau kalau malam.. hahahhaha....

    ReplyDelete
  2. ahahahaah...bilik ko lak???ahahhaahaha

    ReplyDelete