ThE bROcCOLI's HAir

My photo
A full time of Bachelor of Applied Language Studies (Honours) Malay Language for Professional Communication at Universiti Teknologi MARA.Aku dibesarkan dlm famili yang sederhana dimana ayahku mendidik supaya berusaha utk mendapatkan sesuatu.susah payah untuk mendapatkan sesuatu mengajar ak untuk terus,terus,dan terus berusaha...biar x dapat pon..kematian ibu mse kecilku membuatku untuk terus tabah..dan sekarang ak dah 20 tahun..sepanjang 20 tahun ak hidup di bumi ALLAH SWT..disitulah kisahku bermula..insan yang bernama Amin Ja'afar..

Sunday, 20 February 2011

Aku dah ade BLOG!!!

Welcome to my blog guys!!!..THE BROCCOLI'S TALE..my story, my life!
In this blog..i'm gonna share to you about my life and ape2 aje yang ak nak share kat korang semua..
Plus,the purpose aku buat blog ni untuk merapatkan silaturrahim antara kawan2 ak since primary,secondary and university..
Don't expect much from me bcoz i 'm just the beginners in blogging.And your constructive criticism much more appreciated!

last but not least..harap korang sudi jenguk+ jadi follower yang setia to this THE BROCCOLI'S TALE..

and...and...tak lupe juga ucapan TRILLION kat Anas(fizz zoule) coz tolong aku siapkan blog,edit and masukkan lagu..tak tahu lah klu die x tolong x kan siap blog ak n..thanks anas..sayang kamooo:)