ThE bROcCOLI's HAir

My photo
A full time of Bachelor of Applied Language Studies (Honours) Malay Language for Professional Communication at Universiti Teknologi MARA.Aku dibesarkan dlm famili yang sederhana dimana ayahku mendidik supaya berusaha utk mendapatkan sesuatu.susah payah untuk mendapatkan sesuatu mengajar ak untuk terus,terus,dan terus berusaha...biar x dapat pon..kematian ibu mse kecilku membuatku untuk terus tabah..dan sekarang ak dah 20 tahun..sepanjang 20 tahun ak hidup di bumi ALLAH SWT..disitulah kisahku bermula..insan yang bernama Amin Ja'afar..

Monday, 29 August 2011

Ramadhan pergi syawal menjelma..sedihnye ramadhan nak pergi:(

Dah lame ak x berblog..ehehehe..dekat berbulan2 gak..ramai kot kawan2 ak push ak" BILA LAGI AMIN KO NAK UPDATE BLOG TUH..eheheheheh..jawapan ak senang.."MALAS"..back to our discussion,macam2 dah berlaku sepanjang ramadan tahun ni..ramadan tahun ni jugak tahun last ak berbuke pose ng kawan ak..rindunye kat diorang..masak sama mase sahur,tarawih sama.2.gosip sama..(opsss!!!)ni lah aktiviti sepanjang ramadhan aku buat bersama2 nh kawan ak..sila lihat yea:)

Gambar raya group C..sakan bergambar..:P




SELAMAT HARI RAYA!!!!


ni plak antara hidangan yang sempat ak dan kawan ak masak mase berbuka dan bersahur..jangan jeles!!!..best sangat masak ng diorang..


                                                   mee goreng sosej..yummyy..
                                                      sempat lagi pose...mase sahur
                                                  sakan bercerita..best moment ever!!!
                                                    speggeti yang direbus..dapur elektrik gitu..
                                                    meatball from burger aje..jimat dan sedap
                                                   kuahnya bercampur dengan meatball..
                                                  sedia untuk dihidang..ketuk2 ramadan

ni last gambar mase ak berbuka pose kat padang MASJID SULTAN AHMAD,KUANTAN..bersama2 group C..last berbuka bersama2..







memang syok habis la berbuka pose ng bebudak group ak..ak pasti akan merindui kawan2 ak ni..sedih lak..huhuuhhuuhhuhu:(

lastly aku memohon keammafan sekiranya klu ak terkasar bahasa ng korang yea...
rindu sangat2 kat korang..ramadan ini akan menjadi satu memory terindah bagi kita semua..semoga aku dapat bertemu dengan ramadan tahun depan..sama2 kita doakan..

No comments:

Post a Comment