ThE bROcCOLI's HAir

My photo
A full time of Bachelor of Applied Language Studies (Honours) Malay Language for Professional Communication at Universiti Teknologi MARA.Aku dibesarkan dlm famili yang sederhana dimana ayahku mendidik supaya berusaha utk mendapatkan sesuatu.susah payah untuk mendapatkan sesuatu mengajar ak untuk terus,terus,dan terus berusaha...biar x dapat pon..kematian ibu mse kecilku membuatku untuk terus tabah..dan sekarang ak dah 20 tahun..sepanjang 20 tahun ak hidup di bumi ALLAH SWT..disitulah kisahku bermula..insan yang bernama Amin Ja'afar..

Tuesday, 8 March 2011

lepak2 lu kat Taman Gelora release tension nak exam....

melompat sakan..:)
ini la aku..klu orang laen melompat aku pon nak jugak..
sesat ke???



so ni la aktiviti aku dan kawan2ku untuk..travel la katakan..suka sangat hari n..mcn2 berlaku..tgk hutan dan tasik yang menyeramkan..terlalu banyak imginasi kiteorang which is kitaorang aje yang tahu..ahahahaha..tpi part yang paling best kne kejar dek anjing..hahaah..langkah seribu..:)nak dekat final exam..tension2 pergi pantai..korang semua memang best..harap dapat buat lagi.

3 comments:

  1. amin saya suka part "preeeeeettt"!!hahahahaha

    ReplyDelete
  2. AMin...best petang tadi,..mmg Alhamdulillah, enjoy..

    ReplyDelete
  3. hahaahahaha..mmg best sangat..yang part PRETTTTT!!!kita2 aje yang tahu..hahahahah
    syafiq cepat follow blog ak..

    ReplyDelete