ThE bROcCOLI's HAir

My photo
A full time of Bachelor of Applied Language Studies (Honours) Malay Language for Professional Communication at Universiti Teknologi MARA.Aku dibesarkan dlm famili yang sederhana dimana ayahku mendidik supaya berusaha utk mendapatkan sesuatu.susah payah untuk mendapatkan sesuatu mengajar ak untuk terus,terus,dan terus berusaha...biar x dapat pon..kematian ibu mse kecilku membuatku untuk terus tabah..dan sekarang ak dah 20 tahun..sepanjang 20 tahun ak hidup di bumi ALLAH SWT..disitulah kisahku bermula..insan yang bernama Amin Ja'afar..

Friday, 4 March 2011

habis kuliah tandenye hampir tiba final exam sem 2...coret-coret sem 2(law c)

ok...n post ak yang kedua..kedua..perlu ak ingat kan lagi kedua..ak n jenis malas la nak update blog ak..dah nak buat sangat blog tpi malas plak nak update..itulah ak..atas desakan kawan baikku anas(fizz zoule) berkata:

ANAS:Amin,please update your blog..!!
AMIN:aduhh,x ingat la..x tahu nak cerita ape..nanti ak update...

tetibe aje ak terikut kata hatiku n untuk men up-date blog ak n..

chop..chop..chopp..ak nak cerita sal sem 2..ape yang ak boleh cakap sem 2 ni antara sem yang paling..BEST
why i said sO??
bcoz...
sem n..mcn2 pertelingkahan terjadi antara ak n tuuuttttt...tpi kejadian tulah menbuka mata ak n kawan2 ku di law c...akan sesuatu..YOU-KNOW-WHO!!!!

satu lagi mase campus day out....kat pantai balok..bestnye...satu kenangan yang ak dapat even law c x dpt hadiah yang banyak tpi disitu terjadi sesuatu yang ak sendiri susah nak percaya.gembira,makan sama,ambil gambar kat pantai,main nenek2 si bongkoko tiga dan menyanyi merupakan pengalaman paling manis...sem n juga ak berjaya menemui kawan baikku yang selalu bersama ng ak..sekarang ak mengabdikan gambar sahabat ku di wallpaper phone ak...sem n juga banyak konterversi,masalah dalaman.krisis n etc

tpi semuanye berjaya diselesaikan secara baik..ak sangat2....sayang LAW C...tersangatlah sayang...(^_-^)

'FEAR US CAN KILL UNINTENTIONALY"

1 comment:

  1. amin.. CORET CORET itu mahal!!!
    yeaaa, keep on updating ok!!(^__^)

    ReplyDelete